Angelica Juracopschi

Cabinet de Avocat Angelica JURACOPSCHI

avocat-angelica-juracopschi

Angelica JURACOPSCHI este avocat definitiv în Baroul București. O fina observatoare a vieții sociale, a grupurilor și societății romanesti, aceasta a inteles ca in aceasta profesie este foarte important sa intelegi modul de gandire al celuilalt, sa fii capabil sa elaborezi strategii de lucru eficiente si sa fii capabil sa anticipezi reactiile celorlalti, toate acestea fundamentate pe o buna cunoastere teoretica a legislatiei aplicabile.

 

Cand o situatie a devenit atat de complicata incat nu poate fi solutionata amiabil, din pacate, nu ne ramane decat sa ne adresam instantei de judecata. Orice litigiu are la baza un avocat care trebuie sa isi foloseasca toata experienta, cunostintele si abilitatile pentru a-l convinge pe judecator ca legea opereaza in favoarea clientului sau.

 

Litigiul este un moment delicat si dificil in acelasi timp, in care alegerea unui avocat potrivit, care sa va reprezinte, face diferenta dintre succes si esec. Avocatul potrivit este cel care face diferenta prin experienta, pregatirea si implicarea sa in solutionarea disputei.

 

“Angelica Juracopschi” – Cabinet de avocat- va ofera mai mult decat servicii de asistenta si reprezentare juridica, va pune la dispozitie profesionistul capabil sa inteleaga situatia cu care va confruntati si in acelasi timp, capabil sa ramana obiectiv in construirea strategiei pentru solutionarea cauzei dumneavoastra.