Angelica Juracopschi

JA pentru Afacerea ta

Consultanta Juridica

Mediul de afaceri din Romania a devenit unul extrem de concurential, fapt ce reclama o consiliere juridica bazata pe experienta si buna intelegere a conceptelor de management de afaceri, legislatie si strategie de business. Cabinetul de avocat Angelica Juracopschi, prin specialistii sai, aduce un plus de valoare consultantei juridice oferite avand la baza, pe langa o buna cunoastere a legislatiei in domeniu si o vasta experienta in management, experienta teoretica dar mai ales practica, dublata de o buna cunoastere a sistemelor administrative publice. Consultanta in afaceri oferita vine cu un concept nou, acela al abordarii proactive a activitatii de business, concordanta cu noile prevederi legislative, optimizarea proceselor, procedurilor si sistemelor de management in acord cu noile modificari legislative – o abordare care, de  cele mai multe ori, face diferenta intre firmele de pe piata romaneasca. Serviciile de consultanta oferite de Cabinetul de avocat Angelica Juracopschi pornesc de la studiul si analiza, in detaliu, a problemelor de natura juridica cu care va confruntati, pentru ca astfel sa poata oferi cele mai potrivite solutii, inclusiv pentru reprezentarea cu succes in fata institutiilor/instantelor. Opiniile juridice scrise reprezinta o modalitate eficienta si mai putin costisitoare de intelegere a complexitatii problemei de drept si a solutiilor juridice pe care clientul le are pentru solutionarea acesteia.

Inainte de a lua o decizie care va poate afecta dezvoltarea afacerii, o opinie juridica scrisa realizata de un profesionist cu experienta poate aduce o alta perspectiva si o corecta intelegere a problemei si a solutiilor adoptate.

Servicii oferite:

Drept Societar

Legea se interpreteaza in litera si spiritul sau. O problema juridica poate fi solutionata rapid si eficient daca ai alaturi un avocat capabil sa-ti ofere un sfat juridic sau o interpretare juridica, in contextul intelegerii corecte a problemelor cu care te confrunti tu si afacerea ta.

De la infiintare societati comerciale, cesiuni acțiuni, majorări sau micșorări de capital social, fuziuni, dizolvare, divizare, investiții directe și de portofoliu- schimbarile cu care o societate comerciala se confrunta pe parcursul existentei sale sunt diverse. Cabinetul de avocat “Angelica Juracopschi”– va ofera servicii de specialitate in efectuarea acestor proceduri legale.

Dreptul Muncii

Relatiile de munca sunt baza dezvoltarii unei societati comerciale. Nu de putine ori, modul in care angajatul este valorizat in cadrul companiei, atrage succesul. Avocatul specializat in litigii de munca este sfatuitorul care va poate asigura dezvoltarea unor relatii de munca corecte si legale, inca de la inceput. Specialistii Cabinetului de avocat “Angelica Juracopschi” va ofera o gama larga de servicii juridice in acest domeniu: elaborarea de regulamente interne în cadrul societăților comerciale, fișe de post, angajamente de confidențialitate și concurență neloială, opinii juridice, asistenta juridica in negocieri cu angajatii, repezentare juridica in litigii de munca.

Drept Civil

Exista momente in viata unei companii, cand relatiile contractuale nu se desfasoara intocmai cum ati planificat, fie pentru ca un contract nu a prevazut o anumita situatie juridica, fie pentru ca un partener nu isi indeplineste obligatiile contractuale, sau alte nenumarate dificultati ce pot sa ii perturbe functionarea normala. Specialistii in drept au tocmai acest rol sa preintampine situatii de risc materializat si sa intervina acolo unde relatiile contractuale sunt in impas.

Cabinetul de avocat “Angelica Juracopschi” va ofera o gama larga de servicii juridice acoperind un intreg spectru al domeniului dreptului civil: de la actiuni in recuperea creantelor, atragerea raspunderii contractuale, actiuni in evacuare, drept contraventional, la asistenta si reprezentare juridica in negocieri de contracte.

Drept Administrativ-Fiscal

In mod inevitabil activitatea oricarei societati comerciale are o componenta sensibila – relatia cu autoritatile. Fie ca este vorba despre administratia financiara, fie ca e vorba despre autoritati locale sau centrale, toate la un moment dat ajung sa interfereze cu activitatea companiilor. Modul de gandire si de interpretare a prevederilor legale tinde uneori sa conduca la situatii de impas, cand companiile ajung sa fie puse in situatia de a isi justifica activitatea/deciziile adoptate la un anumit moment. Fie ca este vorba despre contestarea unui Proces-verbal de constatare a unei contraventii, fie ca este vorba despre obtinerea unui raspuns la o solicitare legala, intr-un termen rezonabil, avocatul este un specialist care poate aduce o intelegere mai buna a situatiei juridice si poate fi un mediator in relatia dintre cele doua parti, asigurand un demers legal de success.

Cabinetul de avocat “Angelica Juracopschi” va pot sta alaturi in astfel de demersuri juridice, cu garantia unei solutii legale, in termen rezonabil.

Protectia Datelor cu Caracter Personal

Cu o experienta vasta in implementarea legislatiei europene in domeniul protectiei datelor cu caracter personal, Cabinetul de avocat “Angelica Juracopschi” a devenit un partener de incredere pentru numeroase societatii in procesul de conformare la noile reglementari in domeniul protectiei datelor cu caracter personal.

Oferta de servicii a Cabinetului de avocat “Angelica Juracopschi”, aduce in plus fata de ceea ce piata de profil ofera, sprijin practic in elaborarea documentelor necesare desfasurarii activitatii in conformitate cu prevederile G.D.P.R. si cursuri de instruire pentru personalul cu atributii in colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal. Asitenta juridica oferita, de Cabinetul de avocat “Angelica Juracopschi”, pre si post implementare G.D.P.R. face ca procesul de conformare la noile reglementari in protectia datelor sa fie unul de succes.

Drept Penal

Cabinet de Avocat “Angelica Juracopschi” ofera cu determinare si acuratete servicii juridice pentru exercitarea dreptului la aparare in fata organelor judiciare. Respectarea drepturilor si libertatilor, a prezumtiei de nevinovatie, a legalitatii cercetarii penale si a probatoriului sunt elemente esentiale urmarite in asistenta oferita cu loialitate si confidentialitate persoanelor fizice, pe parcursul cercetarii penale sau in cadrul procesului penal. Indiferent daca ne-am afla in pozitia de victima sau agresor, fiecare dintre noi, ne dorim sa stim ca drepturile noastre sunt respectate, ca justitia e oarba si judeca corect si obiectiv. Respectarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului sunt principii care, in orice societate democratica, nu sunt negociabile, iar avocatul are obligatia de a lupta pentru aceste principii.