Angelica Juracopschi

JA pentru Tine

Servicii oferite:

Mediere

Uneori conflictele sunt generate de o imposibilitate temporara de a identifica un canal de comunicare care sa puna partile in acord. Cunoscand mecanismele psihologice ale conflictului si tehnicile comunicarii eficiente, cu echilibrul unui profesionist obiectiv, avocatul Angelica Juracopschi si colaboratorii sai pot deveni liantul care aduce partile la o intelegere comuna asupra situatiei, conducandu-le catre o solutie pe deplin acceptata si acceptabila.

Uneori, avem pur si simplu nevoie ca cineva sa vorbeasca pentru noi pentru ca astfel sa ne facem intelese trairile, nevoile, dificultatile. In solutionarea litigiilor, 90% din problema o reprezinta lipsa unor mecanisme de comunicare eficienta intre parti, iar specialistii nostri ca si mediatori pot sa elimine aceasta problema atunci cand partile isi doresc cu adevarat o solutie a conflictului.

Dreptul familiei si adoptie

O componentă importantă a pregătirii profesionale a av. Angelica JURACOPSCHI o reprezintă dreptul familiei: specializarea în materia adopțiilor precum și studiile de doctorat în sociologie îi conferă competențe suplimentare în serviciile adresate familiilor care au nevoie de reprezentare în cauze din acest domeniu al dreptului.

Familia este un nucleu social care astazi trece prin profunde schimbari, iar intensitatea emotiiilor care insotesc problemele familiale, atunci cand acestea ajung in faza litigioasa, reclama o aptitudine aparte a avocatului de familie- Empatia. Cu totii ne dorim sa avem alaturi, pe langa un profesionist caruia ii dezvaluim secretele noastre, si un om capabil sa ne ajute sa depasim momentele dificile prin care trecem, sa ne ofere un suport emotional securizant. O vasta experienta in domeniul protectiei copilului si familie face din avocatul Angelica Juracopschi, probabil una dintre cele mai potrivite persoane alaturi de care sa va continuati lupta cu provocarile vietii.

Drept penal

Cabinet de Avocat “Angelica Juracopschi” oferă, cu determinare și acuratețe, servicii juridice pentru exercitarea dreptului la apărare în fața organelor judiciare. Respectarea drepturilor și libertăților, a prezumției de nevinovăție, a legalității cercetării penale și a probatoriului sunt elemente esențiale urmărite în asistența oferită, cu loialitate si confidențialitate, persoanelor fizice, pe parcursul cercetării penale sau în cadrul procesului penal. Indiferent daca ne-am afla in pozitia de victima sau agresor, fiecare dintre noi, ne dorim sa stim ca drepturile noastre sunt respectate, ca justitia e oarba si judeca correct si obiectiv. Respectarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului sunt principii care, in orice societate democratica, nu sunt negociabile, iar avocatul are obligatia de a lupta pentru aceste principii.

Protectie si Asigurari Sociale

Un domeniu extrem de vast, protectia sociala in Romania se caracterizeaza printr-un proces continuu de schimbare legislativa. In aces context, modul in care institutiile publice ajung sa stabileasca aceste drepturi, se dovedeste de multe ori a fi defectuos si nelegal. Astfel, multe persoane ajung sa fie nevoite sa isi apere drepturile legale in fata instantei de judecata. Cabinetul de avocat Angelica Juracopschi detine expertiza necesara pentru a va oferi consultanta si reprezentare juridica la standard inalte, bazata pe o buna intelegere a mecanismelor sistemului legislativ in domeniu.

Plangeri Contraventionale

Contencios Administrativ-Fiscal

Vatamati in drepturile si libertatile noastre, ajungem deseori sa fim pusi in situatia de a contesta un Proces verbal de constatare a unei contraventii sau chiar un act adminsitrativ, fie el si fiscal. Succesul sau insuccesul sunt la un pas de noi, diferenta o face un avocat profesionist, capabil sa analizeze obiectiv situatia de drept si de fapt , care alaturi de tine sa elaboreze strategia de lupta. Av. Angelica Juracopschi si colaboratorii sai va pot sta alaturi in acest demers, pregatirea si profesionalismul acestora putand asigura premisele unei sentinte favorabile.

Executari Silite

Mai devreme sau mai tarziu, fiecare dintre noi, ajungem in situatia de a contracta un credit sau de a datora un debit. Alteori, suntem pur si simplu, victimele unor erori ale sistemelor de evidenta fiscala, ajungand sa fim executati silit pentru debite pe care nu le datoram. Uneori constatam ca un contract semnat avea clauze pe care nu le-am inteles si care ne fac dificila executarea. Ce este de facut?! Apelam cu incredere la un avocat care sa ne apere in fata unor executari silite abuzive, suntem precauti cand negociem contractile si suntem asistati de un avocat specializat, incercam sa ne informam de la profesionisti ce obligatii contractuale ne asumam. Cabinetul de avocat “Angelica Juracopschi” va ofera spijinul legal necesar pentru astfel de situatii.

Dreptul Muncii

Uneori, in calitate de angajati, ajungeti sa experimentati diferite forme ale discriminarii, fie ca este vorba despre discriminare bazata pe apartenenta sindicala sau de grup, discriminare de gen sau etnica, sau orice alta forma de discriminare. Alteori sunteti pusi in situatia de a va apara interesele in fata deciziilor abuzive sau ilegale ale angajatorului.

Angelica Juracopschi- Cabinet de Avocat, alaturi de colaboratorii sai, va asigura o competenta asistenta si reprezentare juridica prin servicii de cea mai inalta calitate.

GDPR

Protectia datelor cu caracter personal a devenit o problema extrem de delicata si un punct vulnerabil in relatiile comerciale dintre consumatori si agentii economici. Nu de putine ori, datele noastre cu caracter personal au fost tranzactionate de catre agenti economici, ajungand sa fim agresati de multitudinea mesajelor promotionale din partea furnizorilor de pe piata. Ajungem sa figuram in diverse baze de date fara acordul si fara cunostinta noastra, fiindu-ne inculcate drepturile si libertatile individuale. Datele cu caracter personal sunt aparate prin lege, la nivel European, iar Cabinetul de avocat “Angelica Juracopschi” va sta la dispozitie cu toate informatiile legale necesare pentru a va proteja si a va apara aceste drepturi.